Egy fotózás magamért

A fotózás korábban hobbiként indult nálam még középiskolás koromban. Úgy éreztem szeretnék alkotni, valahogy megmutatni, hogyan látom én a világot. Kezdetben, mint sokan mások én is csak “fotózgattam” ezt azt, majd később készítettem barátokról, ismerősökről portrékat. Később, mikor megértem rá, dolgozni kezdtem. Úgy gondolom, ezt a munkát nem szabad kizárólag pénzkereseti forrásként felfogni, mert könnyen kiveszik belőle a szív. Emiatt időnként szeretek pusztán a saját kedvemre is fotózni, megajándékozva ezzel párokat, családokat, és közben én is tudok fejlődni, kötelezettségek nélkül könnyebb kilépni kicsit a korlátaim közül.

Így volt ez Eszti és Balázs fotózásánál is.

Dobó Katával, aki a gyönyörű Kathia Dobo ruhák megálmodója, hirdettünk egy ajándék fotózást, amire nagyon sokan jelentkeztek, és mi Őket kértük fel. Úgy gondolom tökéletes döntést hoztunk 🙂 Csodás képek születtek, egy nagyszerű párról. Molnár Gábor körbenézett az Ékszergödörben milyen ékszerek illenek Kata ruhájához és Eszti egyéniségéhez, így neki köszönhetően sem a fülbevalók, sem a karikagyűrűk nem hiányoztak az esküvői stílusú fotózásról 🙂

Pár éve mikor esküvőket kezdtem fotózni megismertem Molnár Rita virágkötőt, aki mindig elvarázsolt a csodás csokraival, letisztult dekorációival. Nem volt kérdés, hogy őt kérem meg, hogy kössön valami bámulatos virágkölteményt a fotózásra.

Természetesen profi sminkes és fodrász se maradhatott ki a “buliból” 🙂 Ábrahám Ottília és Zefer Kitti tehetsége is kellett ahhoz, hogy elkészüljenek ezek a fotók.

Köszönöm Eszti és Balázs, hogy modellt álltatok nekem – még a valódi esküvőtök előtt 🙂 – és hajlandóak voltatok szándékosan bénán állni, hogy elkészíthessem a “Mit ne csinálj és mit igen, a fotózáson” projektemet is :), valamint köszönöm ennek a remek csapatnak, hogy mindenki szívét lelkét beleadva nyújtotta az általa képviselt szolgáltatást egy örömfotózáshoz!

Ruha: Kathia Dobo
Smink: Beauty Box by Ábrahám Ottília
Haj: Zefer Kitti Hairstylist
Virágok: Dekor Mágia Szentes
Ékszerek: Ékszergödör